Kinesisk astrologi | De 12 dyretegn | Slangen

Kinesisk astrologi

Slangen
Kinesisk astrologi
Slangen er rig på visdom og charme. Slangen er romantisk og en dyb tænker, der lader sig guide stærkt af intuitionen. En Slange sætter intuition og følelser over rationel tænkning og tror udpræget på sine egne indskydelser. Dette gør Slanger særdeles velegnet til enhver beskæftigelse, hvor det gælder om at være på forkant med udviklingen og kunne pejle tidens tendenser.

Slangen gør tingene i sit eget tempo og kan lige pludselig finde på at skifte ham og gøre noget helt andet. Andre undgår gerne slangen en smule, da den anses for at være en smule mistænksom og hemmelighedsfuld. Dette gør dog ikke Slangen noget, da den – skønt social engang imellem – trives bedst i sit eget selskab.

En Slange holder typisk af bøger og kan stortrives med blot at være i selskab med en bog en hel weekend. Slangen holder af livets finere æstetik og udstråler en storslået ro i konfliktsituationer.

Slangens evne til hele tiden at forny sig selv karakteriserer dens styrke til genfødsel og genrejsning. En ukuelig og stærk viljestyrke  bemyndiger slangen til at opnå de overordnede mål, uden på noget tidspunkt at miste overblikket eller glemme sagens kerne.

En person født i slangens år siges at besidde mystiske kræfter og stor indflydelsesevne.

Slanger anses for at være heldige i pengesager og vil normalt have mere end nok til at leve livet fuldt ud. Slanger er – hvis ikke nærige, så i hvert fald meget påpasselige i pengesager. Slanger vil i alle livets situationer gerne lige analysere tingene på afstand, før der springes ud i noget.

Inderst inde er Slangen en smule usikker og har derfor tendens til at være jaloux og besiddende anlagt. På trods af det er Slangen dog en uimodståelig og kærlig partner.

Slangens bedste partner er Hanen!Kinesiske stjernetegn: Hane
Kinesiske stjernetegn: AbeKinesiske stjernetegn: Tiger
Slangen bør undgå
Aben og Tigeren!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Partner

Dine kinesiske dyr

Du har mere end ét kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Dit primære kinesiske dyr er fra dit fødselsår, men du har også et dyr for din fødselsmåned samt et dyr for din fødselsdag og din fødselstime.

Kinesiske dyr | Slangen

FØDSELSÅR
YDRE DYR
OUTER ANIMAL

Dyret for dit fødselsår repræsenterer dit ydre jeg. Hvordan du generelt bliver opfattet og karakteriseret. Mennesker født 2025, 2013, 2001, 1989, 1977, 1965, 1953 osv. er født i Slangens år.

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR
INNER ANIMAL

Dyret i din fødselsmåned repræsenterer dit indre dyr. Hvordan du opfatter dig selv og ønsker at blive opfattet af andre. Hvis du er født i maj, den 4. måned (Si), 6.5 – 5.6 har du Slangen som dit indre dyr.

FØDSELSDAG
RIGTIGE DYR
TRUE ANIMAL

Dyret for din fødselsdag er dit sande dyr. Du vil i stigende grad have dette dyrs egenskaber efterhånden som du bliver ældre. Hvis du vil vide, hvilken dag du blev født, kan du finde det her. Slangens ugedag er fredag.

FØDSELSTID
HEMMELIGT DYR
SECRET ANIMAL

Dyret i din fødselstid repræsenterer din hemmelige personlighed, personlighedstræk, som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være af både negative og positive karakter. Hvis du er født i timerne 9-11, har du Slangen som dit hemmelige dyr (Secret animal).

Det betyder, at det, der motiverer dig inderst inde, er at følge din intuition, din egen fornemmelse af, hvor tingene går hen. At være på forkant med udviklingen og kunne måle tidens tendenser. Så hvis du nogle gange føler behov for at lægge al logik til side og bare følge din egen intuition, kan det være fordi din hemmelige identitet gerne vil på banen.Kinesiske stjernetegnsdyr | De tolv kinesiske dyr | Kompatibilitet | Slange Kinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Slange, maj, måned 4, SiKinesisk dyr | Ugens dage | Fredag ​​| slangen, kaninen, hundenKinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Timer på dagen

Kinesisk astrologi
Bliv ven med dit årlige dyr!

Måden hvorpå du hurtigt kan få glæde af kinesisk astrologi er ved at huske på, at jo større grad af harmoni, Yin-Yang der kan skabes i enhver situation – jo større grad af gunstig skæbne, lykke og fremgang vil komme din vej.

Det betyder, at du er opmærksom på den position, der potentielt vil medføre de største fremskridt, lykke, velstand og held for dit kinesiske dyr. Fordi denne optimale position antages at være flygtig af natur, kan den dog være vanskelig at forudsige, endsige bevidst og målrettet opnå og vedligeholde.

Din navigation mod den optimale position er således noget, der ofte bør have din opmærksomhed. Forløbet skal løbende justeres. Tankegangen om konstant at søge mod den optimale tilstand af harmoni er en livsstil.

For at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i retning af den optimale tilstand af harmoni, får du hjælp fra de kinesiske dyr.

Du kender dit eget kinesiske dyr og husker de to dyr, som du er mest i harmoni med, samt de to dyr, du er mindst kompatibel med. Det gælder alle mennesker der krydser din vej – arbejdsrelaterede, private, sociale mv. Med visse typer kan du nemt skabe velstand, venskab, respekt og gensidig glæde. Og så handler det om at være opmærksom på og fremme tilstedeværelsen af ​​disse mennesker i dit liv.

Sådan får du visdom, glæde og hjælp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang at du er forbundet med forskellige dyretegn, glem tabelopslag og komplicerede beregninger, glem alt, hvad du skal slå op for at huske!

Find dit kinesiske dyr, og du er allerede godt på vej til at tiltrække held, rigdom, kærlighed, godt helbred, godt humør og generelt et langt lykkeligt liv.

Giv det en chance!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Match