Kinesisk astrologi | De 12 dyretegn | Hunden

Kinesisk astrologi

Hunden
Kinesisk astrologi
En person født i hundens år er loyal, retfærdig, adelig, intuitiv og med et dygtigt pr. instinkt. Hunden besidder en omsorgsfuld og beskyttende natur, der altid tilbyder et lyttende øre. Hundens ekstraordinære evne til indsigt og samarbejde gør, at den snildt kan genkende og adskille godt fra ondt.

Stabilitet sammensat med en svaghed for lidelse, gør Hunden til en betroet ven, som ingen andre kan hamle op med.

Hunde har stærk retfærdighedssans og er særdeles gode til at finde logiske løsninger på udfordringer.

I Vesten er hunden menneskets bedste ven, men i kinesisk astrologi er tegnet en smule mere uforudsigeligt. Hunde er loyale, trofaste og ærlige, men har dog en udfordring i, at den ikke rigtig stoler på andre. Dette bunder i Hundens stærke opfattelse af, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert.

Hundens mantra synes, at være noget i retning af “lev rigtigt, beskyt de små og svage samt bekæmp uretfærdighed i alle dets afskygninger, hvornår og hvor end det så dukker op”.

Dette følsomme tegn har det bedst med langsomt og gradvist at lære andre mennesker at kende. Uden denne tillid som fundament, kan Hunden optræde fordømmende og grov.

Hunde kan have svært ved at finde den rette partner og er ofte så urolige og overbekymrede i deres romantiske udfoldelser, at de stresser deres partner. Den ideele partner for Hunden forstår at tage dennes milehøje standarder –  og pille dem lidt ned på jorden.

Det, som Hunden selv bør arbejde med, er at få kontrol over de mange irrationelle bekymringer, den laver om verdens gang. Hunden er lykkelig, når den har mulighed for at konstruere et eller andet, således at tingenes tilstand bliver bedre. Hunde holder også meget af at rydde noget op og gøre ting pæne og ordentlige.

Hundens bedste partner er Tigeren!Kinesiske stjernetegn: Tiger
Kinesiske stjernetegn: TyrenKinesiske stjernetegn: Ged
Hunden bør undgå
Oksen og Geden!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Partner

Dine kinesiske dyr

Du har mere end ét kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Dit primære kinesiske dyr er fra dit fødselsår, men du har også et dyr for din fødselsmåned samt et dyr for din fødselsdag og din fødselstime.

Kinesiske dyr | Hunden

FØDSELSÅR
YDRE DYR
OUTER ANIMAL

Dyret for dit fødselsår repræsenterer dit ydre jeg. Hvordan du generelt bliver opfattet og karakteriseret. Mennesker født 2030, 2018, 2006, 1994, 1982, 1970, 1958 etc. er født i hundens år.

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR
INNER ANIMAL

Dyret i din fødselsmåned repræsenterer dit indre dyr. Hvordan du opfatter dig selv og ønsker at blive opfattet af andre. Hvis du er født i oktober, den 9. måned (Xu), 6.10 – 5.11, har du Hunden som dit indre dyr.

FØDSELSDAG
RIGTIGE DYR
TRUE ANIMAL

Dyret for din fødselsdag er dit sande dyr. Du vil i stigende grad have dette dyrs egenskaber efterhånden som du bliver ældre. Hvis du vil vide, hvilken dag du blev født, kan du finde det her. Hundens ugedag er fredag.

FØDSELSTID
HEMMELIGT DYR
SECRET ANIMAL

Dyret i din fødselstid repræsenterer din hemmelige personlighed, personlighedstræk, som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være af både negative og positive karakter. Hvis du er født i timerne 19-21, har du Hunden som dit hemmelige dyr (Secret animal).

Det betyder, at hvor det ikke er berettiget, at man er et mantra i at “lev rigtigt, beskytte de små og svage og bekæmpe uretfærdigheden i alle dens retning vederstyggeligheder, hvornår og hvordan ender den op”. Så hvis du nogle gange har ønsket på egen hånd at bekæmpe uretfærdighed i alle dens vederstyggeligheder, kan det skyldes, at din hemmelige identitet er ude på banen.

Kinesiske stjernetegnsdyr | De tolv kinesiske dyr | Kompatibilitet | Hund Kinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | hund, oktober, måned 9, XuKinesisk dyr | Ugens dage | Fredag ​​| slangen, kaninen, hundenKinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Timer på dagen

Kinesisk astrologi
Bliv ven med dit årlige dyr!

Måden hvorpå du hurtigt kan få glæde af kinesisk astrologi er ved at huske på, at jo større grad af harmoni, Yin-Yang der kan skabes i enhver situation – jo større grad af gunstig skæbne, lykke og fremgang vil komme din vej.

Det betyder, at du er opmærksom på den position, der potentielt vil medføre de største fremskridt, lykke, velstand og held for dit kinesiske dyr. Fordi denne optimale position antages at være flygtig af natur, kan den dog være vanskelig at forudsige, endsige bevidst og målrettet opnå og vedligeholde.

Din navigation mod den optimale position er således noget, der ofte bør have din opmærksomhed. Forløbet skal løbende justeres. Tankegangen om konstant at søge mod den optimale tilstand af harmoni er en livsstil.

For at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i retning af den optimale tilstand af harmoni, får du hjælp fra de kinesiske dyr.

Du kender dit eget kinesiske dyr og husker de to dyr, som du er mest i harmoni med, samt de to dyr, du er mindst kompatibel med. Det gælder alle mennesker der krydser din vej – arbejdsrelaterede, private, sociale mv. Med visse typer kan du nemt skabe velstand, venskab, respekt og gensidig glæde. Og så handler det om at være opmærksom på og fremme tilstedeværelsen af ​​disse mennesker i dit liv.

Sådan får du visdom, glæde og hjælp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang at du er forbundet med forskellige dyretegn, glem tabelopslag og komplicerede beregninger, glem alt, hvad du skal slå op for at huske!

Find dit kinesiske dyr, og du er allerede godt på vej til at tiltrække held, rigdom, kærlighed, godt helbred, godt humør og generelt et langt lykkeligt liv.

Giv det en chance!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Match