Kinesisk astrologi | De 12 dyretegn | Grisen

Kinesisk astrologi

Grisen
Kinesisk astrologi
Grise er fremragende kompagnoner, intellektuelle med et stærkt behov for at sætte svære mål og føre dem ud i livet. De er ærlige, tolerante og pålidelige. Idet de forventer det samme fra andre er de også en smule naive, hvilket der undertiden bliver draget fordel af. Uanset dette nærer Grisen sjældent nag. Grise er meget humoristiske individer og ofte virkelig sjove.

Grise overser andres fejl og mangler af hensyn til optimal social harmoni. Grisen er indbegrebet af ærlighed, retskaffenhed, gavmildhed og er ydmyg og ukompliceret.

Grisens success i livet karakteriseres gennem sit  varme, ukuelige og oprigtige hjerte. Selv om Grisen er et socialt og selskabeligt væsen er det svært at fornærme den og Grisen affejer let uønsket kritik.

I modsætning til den traditionelle vestlige opfattelse af grisen opfattes den i kinesisk astrologi, som nok det varmeste og mest ærbare af alle de tolv dyr. Grise har udsøgt smag og manere.

Faktisk rummer de så meget perfektionisme at de undertiden opfattes som snobbe. Men det er en fejlopfattelse. Grise har simpelthen en naturlig luksuriøs natur og sans for æstetik og kvalitet – i indretning, mad, tøj etc.

Grisen har velvilje og medfølelse overfor alle og anser sandelig ikke sig selv for overlegen i nogle henseender. Grisen bekymre sig også en hel del om deres familie og venners velbefindende og arbejder hårdt for at gøre alle i dens liv glade. At hjælpe andre er i sig selv en glæde for Grisen, der har det bedst når alle smiler.

Grise er højt intelligente væsener, der holder af hele tiden at uddanne sig og sætte sig ind i nye områder.

Grise er vidunderlige partnere takket være deres hjerte af guld og kærlighed til familien.

Grisens bedste partner er Haren!Kinesiske stjernetegn: Kanin, Hare
Kinesiske stjernetegn: TigerKinesiske stjernetegn: Abe
Grisen bør undgå
Tigeren og Aben!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Partner

Dine kinesiske dyr

Du har mere end ét kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Dit primære kinesiske dyr er fra dit fødselsår, men du har også et dyr for din fødselsmåned samt et dyr for din fødselsdag og din fødselstime.

Kinesiske dyr | Gris

FØDSELSÅR
YDRE DYR
OUTER ANIMAL

Dyret for dit fødselsår repræsenterer dit ydre jeg. Hvordan du generelt bliver opfattet og karakteriseret. Mennesker født 2031, 2019, 2007, 1995, 1983, 1971, 1959 etc. er født i Grisens år.

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR
INNER ANIMAL

Dyret i din fødselsmåned repræsenterer dit indre  | Dit indre dyr. Hvordan du opfatter dig selv og ønsker at blive opfattet af andre. Hvis du er født i november, den 10. måned (Hai), 6.11 – 5.12, har du Grisen som dit indre dyr.

FØDSELSDAG
RIGTIGE DYR
TRUE ANIMAL

Dyret for din fødselsdag er dit sande dyr. Du vil i stigende grad have dette dyrs egenskaber efterhånden som du bliver ældre. Hvis du vil vide, hvilken dag du blev født, kan du finde det her. Grisens ugedag er torsdag.

FØDSELSTID
HEMMELIGT DYR
SECRET ANIMAL

Dyret i din fødselstid repræsenterer din hemmelige personlighed, personlighedstræk, som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være af både negative og positive karakter. Hvis du er født i timerne 21-23, har du Grisen som dit hemmelige dyr (Secret animal).

Det betyder, at det, der motiverer dig inderst inde, er en følelse af æstetik og kvalitet. Grisen har udsøgt smag og har så meget perfektionisme, at de nogle gange opfattes som snobber. Men det er en misforståelse. Grise har ganske enkelt en naturligt luksuriøs karakter og sans for æstetik og kvalitet – i indretning, mad, tøj osv. Så hvis du nogle gange kan blive ked af dårlig smag og stil, kan det skyldes din hemmelige identitet gerne vil på banen.

Kinesiske stjernetegnsdyr | De tolv kinesiske dyr | Kompatibilitet | Gris Kinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Gris, november, måned 10, HaiKinesisk dyr | Hverdage | Torsdag | Rotte, gris Kinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Timer på dagen

Kinesisk astrologi
Bliv ven med dit årlige dyr!

Måden hvorpå du hurtigt kan få glæde af kinesisk astrologi er ved at huske på, at jo større grad af harmoni, Yin-Yang der kan skabes i enhver situation – jo større grad af gunstig skæbne, lykke og fremgang vil komme din vej.

Det betyder, at du er opmærksom på den position, der potentielt vil medføre de største fremskridt, lykke, velstand og held for dit kinesiske dyr. Fordi denne optimale position antages at være flygtig af natur, kan den dog være vanskelig at forudsige, endsige bevidst og målrettet opnå og vedligeholde.

Din navigation mod den optimale position er således noget, der ofte bør have din opmærksomhed. Forløbet skal løbende justeres. Tankegangen om konstant at søge mod den optimale tilstand af harmoni er en livsstil.

For at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i retning af den optimale tilstand af harmoni, får du hjælp fra de kinesiske dyr.

Du kender dit eget kinesiske dyr og husker de to dyr, som du er mest i harmoni med, samt de to dyr, du er mindst kompatibel med. Det gælder alle mennesker der krydser din vej – arbejdsrelaterede, private, sociale mv. Med visse typer kan du nemt skabe velstand, venskab, respekt og gensidig glæde. Og så handler det om at være opmærksom på og fremme tilstedeværelsen af ​​disse mennesker i dit liv.

Sådan får du visdom, glæde og hjælp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang at du er forbundet med forskellige dyretegn, glem tabelopslag og komplicerede beregninger, glem alt, hvad du skal slå op for at huske!

Find dit kinesiske dyr, og du er allerede godt på vej til at tiltrække held, rigdom, kærlighed, godt helbred, godt humør og generelt et langt lykkeligt liv.

Giv det en chance!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Match