Kinesisk astrologi | De 12 dyretegn | Hesten

Kinesisk astrologi

Hesten
Kinesisk astrologi
Heste er udpræget individer. De er meget intelligent og venlige. En person født i hestens år er viljestærk, selvstændig og handler uafhængig uanset hvad opmærksomheden er rettet imod. Da hesten er hurtig tænkende og besidder en resolut beslutsomhed, er den stærkest i åbensindet situationer og stemninger.

Heste er gode til pengesager og energiske individer, der hurtigt bliver restløse og ofte ses gå fra det ene til det andet projekt, beskæftigelse. Heste holder af at rejse.

Heste har let ved at finde en partner. De besidder en rå sexappel, der tiltrækker alle de andre tegn. Lidt sværere er det for dem at holde fast ved partneren. Idet de har en indre længsel efter uafhængighed, frihed og generelt en slumrende udlængsel oplever de hurtig kærligheden som bindende.

Tegnet har fremragende evner indenfor forførelseskunsten, er skarp i replikken og kan forføre et helt selskab med sin charme og retorik.

Hestens frie sjæl giver den mange spændende oplevelser, men hvis den ikke lære at binde sig til længervarende relationer, beskæftigelser etc. vil rastløsheden til sidst blive et mål i sig selv.

Hele livet igennem synes Hesten at lide af en irrationel frygt for at blive afsløret som en fupmager. Dette er Hestens egne høje forventninger til sig selv, der kommer til udtryk og har ofte meget lidt med virkeligheden at gøre.

Heste er reelt velansete, afholdte og ofte kender deres omgangskreds dem en smule bedre end de selv går og tror.

Hestens bedste partner er Hunden!Kinesiske stjernetegn: Hund
Kinesiske stjernetegn: KaninKinesiske stjernetegn: Hane
Hesten bør undgå
Haren og Hanen!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Partner

Dine kinesiske dyr

Du har mere end ét kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Dit primære kinesiske dyr er fra dit fødselsår, men du har også et dyr for din fødselsmåned samt et dyr for din fødselsdag og din fødselstime.

Kinesiske dyr | Hesten

FØDSELSÅR
YDRE DYR
OUTER ANIMAL

Dyret for dit fødselsår repræsenterer dit ydre jeg. Hvordan du generelt bliver opfattet og karakteriseret. Mennesker født 2026, 2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954 etc. er født i Hestens år.

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR
INNER ANIMAL

Dyret i din fødselsmåned repræsenterer dit indre dyr. Hvordan du opfatter dig selv og ønsker at blive opfattet af andre. Hvis du er født i juni den 5. måned (Wu), 6.6 – 5.7, har du Hest som dit indre dyr.

FØDSELSDAG
RIGTIGE DYR
TRUE ANIMAL

Dyret for din fødselsdag er dit sande dyr. Du vil i stigende grad have dette dyrs egenskaber efterhånden som du bliver ældre. Hvis du vil vide, hvilken dag du blev født, kan du finde det her. Hestens ugedag er onsdag.

FØDSELSTID
HEMMELIGT DYR
SECRET ANIMAL

Dyret i din fødselstid repræsenterer din hemmelige personlighed, personlighedstræk, som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være af både negative og positive karakter. Hvis du er født i timerne 11-13, har du Hesten som dit hemmelige dyr (Secret animal).

Det betyder, at det, der motiverer dig inderst inde, er selvstændighed og frihed. Hesten bliver let urolig og keder sig hurtigt uden udfordringer og fornyelse. Så hvis du nogle gange føler en slumrende længsel, et ønske om at rejse, at møde noget nyt, kan det skyldes, at din hemmelige identitet gerne vil på banen.Kinesiske stjernetegnsdyr | De tolv kinesiske dyr | Kompatibilitet | Hest Kinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Hest, juni, måned 5, WuKinesisk dyr | Hverdage | Onsdag | hestKinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Timer på dagen

Kinesisk astrologi
Bliv ven med dit årlige dyr!

Måden hvorpå du hurtigt kan få glæde af kinesisk astrologi er ved at huske på, at jo større grad af harmoni, Yin-Yang der kan skabes i enhver situation – jo større grad af gunstig skæbne, lykke og fremgang vil komme din vej.

Det betyder, at du er opmærksom på den position, der potentielt vil medføre de største fremskridt, lykke, velstand og held for dit kinesiske dyr. Fordi denne optimale position antages at være flygtig af natur, kan den dog være vanskelig at forudsige, endsige bevidst og målrettet opnå og vedligeholde.

Din navigation mod den optimale position er således noget, der ofte bør have din opmærksomhed. Forløbet skal løbende justeres. Tankegangen om konstant at søge mod den optimale tilstand af harmoni er en livsstil.

For at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i retning af den optimale tilstand af harmoni, får du hjælp fra de kinesiske dyr.

Du kender dit eget kinesiske dyr og husker de to dyr, som du er mest i harmoni med, samt de to dyr, du er mindst kompatibel med. Det gælder alle mennesker der krydser din vej – arbejdsrelaterede, private, sociale mv. Med visse typer kan du nemt skabe velstand, venskab, respekt og gensidig glæde. Og så handler det om at være opmærksom på og fremme tilstedeværelsen af ​​disse mennesker i dit liv.

Sådan får du visdom, glæde og hjælp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang at du er forbundet med forskellige dyretegn, glem tabelopslag og komplicerede beregninger, glem alt, hvad du skal slå op for at huske!

Find dit kinesiske dyr, og du er allerede godt på vej til at tiltrække held, rigdom, kærlighed, godt helbred, godt humør og generelt et langt lykkeligt liv.

Giv det en chance!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Match