Kinesisk astrologi | De 12 dyretegn | Tiger

Kinesisk astrologi

Tigeren
Kinesisk astrologi
Tigeren er sensitiv, følelsesladet og store elskere. De er ekstremt konkurrencepræget, især når det drejer sig om at ære eller beskytte dem de elsker og holder af. Tigeren har brug for uafhængighed, men elsker at dominere.

Tigeren er indbegrebet af rastløshed, eventyrslyst og trangen til at udfordre livet. Ufortrødent af konflikter, byder tigeren enhver udfordring og fjende velkommen med ubøjelig lyst og iver. Intensiv og utålmodigt af natur, bestræber  tigeren sig på uanset opgavens størrelse altid at yde sit bedste.

Fremfusende, charmerende og overtalende, kan tigeren overbevise selv den stædigeste til at overveje hans måde at gøre tingende på.

Tigerens stærke sans for værdighed sammen med evnen og lysten til at møde udfordringer gør dem til gode – omend besværlige – ledere. Altid urolig og på vagt er de ikke bange for at gå efter hvad de vil have.

Tigere er ærlige og forventer at andre også er det overfor dem, men kritik og misbilligelse overfor deres handlinger tager de tungt. Tigere har naturlig autoritet, de er meget charmerende og sjove at være sammen med.

Tiger er overordentlige modige og kommer oftest sejrende ud af en kamp, om den så foregår i direktionslokalet eller soveværelset. Forførelse er en kunst som Tigeren behersker til fuldkommenhed. Varm, nobel og med en rå understålende sex appel, der kraftigt tiltrækker alle de andre tegn.

Denne forførelsekunst benytter Tigeren ikke kun overfor det andet køn. En Tiger vil kæmpe til den bitter ende hvis det er en værdig sag og undervejs bruge alle midler.

En smule forsigtighed er godt når man omgås en Tiger idet de kan finde på at komme med udfald uden videre varsel og oplever følelsesmæssige svingninger mere intenst end de fleste andre.

Din bedste partner er Hesten!Kinesiske stjernetegn: Hest
Kinesiske stjernetegn: SlangeKinesiske stjernetegn: Gris
Undgå Slangen og Grisen!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Partner

Dine kinesiske dyr

Du har mere end ét kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Dit primære kinesiske dyr er fra dit fødselsår, men du har også et dyr for din fødselsmåned samt et dyr for din fødselsdag og fødselstime.

Kinesiske stjernetegnsdyr | De tolv kinesiske dyr | Kompatibilitet | Den Tiger

FØDSELSÅR
YDRE DYR | OUTER ANIMAL

Dyret for dit fødselsår repræsenterer dit ydre jeg. Hvordan du generelt bliver opfattet og karakteriseret. Mennesker født 2022, 2010, 1998, 1986, 1974, 1962, 1950 osv. er født i Tigerens år.

Kinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | tiger, februar, måned 1, Yin

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR | INNER ANIMAL

Dyret i din fødselsmåned repræsenterer dit indre dyr. Hvordan du opfatter dig selv og ønsker at blive opfattet af andre. Hvis du er født i februar den 1. måned (Yin), 4,2 – 5,3 har du Tigeren som dit indre dyr.

Kinesisk dyr | Ugens dage | Lørdag | Okse, Tiger, Hanen

FØDSELSDAG
RIGTIGE DYR | TRUE ANIMAL

Dyret for din fødselsdag er dit sande dyr. Du vil i stigende grad have dette dyrs egenskaber efterhånden som du bliver ældre. Hvis du vil vide, hvilken dag du blev født, kan du finde det her. Tigerens ugedag er lørdag.

Kinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Timer på dagen

FØDSELSTID
HEMMELIGT DYR | SECRET ANIMAL

Dyret i din fødselstid repræsenterer din hemmelige personlighed, personlighedstræk, som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være af både negative og positive karakter. Hvis du er født i timerne 3-5, har du Tigeren som dit hemmelige dyr (Secret animal).

Det betyder, at det, der motiverer dig inderst inde, er en følelse af eventyr og lysten til at udfordre livet. Tigeren er symbolet på rastløshed. Tigeren byder enhver udfordring og fjende velkommen med urokkelig lyst og iver. Så hvis du føler trang og længsel efter at bestige en bjergtop, kan det skyldes, at din hemmelige identitet gerne vil ud på banen.

Kinesiske dyr | Tiger

Kinesisk astrologi
Bliv ven med dit årlige dyr!

Måden hvorpå du hurtigt kan få glæde af kinesisk astrologi er ved at huske på, at jo større grad af harmoni, Yin-Yang der kan skabes i enhver situation – jo større grad af gunstig skæbne, lykke og fremgang vil komme din vej.

Det betyder, at du er opmærksom på den position, der potentielt vil medføre de største fremskridt, lykke, velstand og held for dit kinesiske dyr. Fordi denne optimale position antages at være flygtig af natur, kan den dog være vanskelig at forudsige, endsige bevidst og målrettet opnå og vedligeholde.

Din navigation mod den optimale position er således noget, der ofte bør have din opmærksomhed. Forløbet skal løbende justeres. Tankegangen om konstant at søge mod den optimale tilstand af harmoni er en livsstil.

For at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i retning af den optimale tilstand af harmoni, får du hjælp fra de kinesiske dyr.

Du kender dit eget kinesiske dyr og husker de to dyr, som du er mest i harmoni med, samt de to dyr, du er mindst kompatibel med. Det gælder alle mennesker der krydser din vej – arbejdsrelaterede, private, sociale mv.

Med visse typer kan du nemt skabe velstand, venskab, respekt og gensidig glæde. Og så handler det om at være opmærksom på og fremme tilstedeværelsen af ​​disse mennesker i dit liv.

Sådan får du visdom, glæde og hjælp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er forbundet med forskellige dyretegn, glem alt om tabelopslag og komplicerede beregninger, glem alt, hvad du skal slå op for at huske!

Find dit kinesiske dyr, og du er allerede godt på vej til at tiltrække held, rigdom, kærlighed, godt helbred, godt humør og generelt et langt lykkeligt liv.

Giv det en chance!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Match