Kinesisk astrologi | De 12 dyretegn | Dragen

Kinesisk astrologi

Dragen
Kinesisk astrologi
Dragen er en af de stærkeste og heldigste dyr. Dragen er givende, intelligent og ved nøjagtig hvad den vil og er fast besluttet på at opnå det.

Drager har naturlig charmende personlighed og har ofte meget karisma, der gør at de kan påvirke deres ligemænd og ofte er i opmærksomhedens centrum.

Drager er populære individer, selvom de undertiden anses for at være dumdristige og store i slaget. Drager foretrækker krævende situationer fremfor dagligdags rutiner og er helt klar over de forskellige regler, der findes, men er overbevidst om at de er lavet for alle de andre.

Drager siges at have stor held i kærlighed. De lever, tænker og handler stort. Deres stolthed og selvtilstrækkelighed kan afholde dem fra at opsøge hjælp selvom de egentlig har brug herfor. Drager har egentlig nok i sig selv, men trives godt med relationer til andre, der også har store armbevægelser.

Dragers store ego kan komme i vejen for dem selv, men oftest har disse “større end livet” skabninger en evne til at initiere store projekter og holde tropperne motiveret herfor.

Drager er født heldige og via denne egenskab opnår de ofte væsentlige materielle goder. Det er dog ikke penge, som er dette tegns hovedmotivation. Magt er hvad Drager stræber efter og hvad de føler at de fortjener.

En såret eller slået Drage er et sørgeligt syn. Dette storslået væsen nægter at tage et nederlag med bare den mindste smule værdighed.

At komme på kant med en Drage er selvsagt ikke en god idé. Drager bør lære at balancere deres lyst til succes med respekt for livets små glæder og i det hele taget være opmærksomme på at arbejde med deres tolerance og fleksibilitet.

Dragens bedste partner er Aben!Kinesiske stjernetegn: Abe
Kinesiske stjernetegn: GedKinesiske stjernetegn: Tyren
Dragen bør undgå
Geden og Tyren!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Partner

Dine kinesiske dyr

Du har mere end ét kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Dit primære kinesiske dyr er fra dit fødselsår, men du har også et dyr for din fødselsmåned samt et dyr for din fødselsdag og fødselstime.

Kinesiske dyr | Drage

FØDSELSÅR
YDRE DYR
OUTER ANIMAL

Dyret for dit fødselsår repræsenterer dit ydre jeg. Hvordan du generelt bliver opfattet og karakteriseret. Mennesker født 2024, 2012, 2000, 1988, 1976, 1964, 1952 osv. er født i Dragens år.

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR
INNER ANIMAL

Dyret i din fødselsmåned repræsenterer dit indre dyr. Hvordan du opfatter dig selv og ønsker at blive opfattet af andre. Hvis du blev født i april den 3. måned (Chen), 6,4 – 5,5, har du Dragen som dit indre dyr.

FØDSELSDAG
RIGTIGE DYR
TRUE ANIMAL

Dyret for din fødselsdag er dit sande dyr. Du vil i stigende grad have dette dyrs egenskaber efterhånden som du bliver ældre. Hvis du vil vide, hvilken dag du blev født, kan du finde det her. Dragens dag i ugen er tirsdag.

FØDSELSTID
HEMMELIGT DYR
SECRET ANIMAL

Dyret i din fødselstid repræsenterer din hemmelige personlighed, personlighedstræk, som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være af både negative og positive karakter. Hvis du blev født i timerne 7-9, har du Dragen som dit hemmelige dyr (Secret animal).

Det betyder, at det, der motiverer dig inderst inde, er de helt store projekter, dem der kræver store armbevægelser og hvor barrieren er ret høj. Dragen er ofte et “larger than life” væsen, der lever, tænker og handler stort. Så hvis du nogle gange står med store planer, og har et stort ønske om at lægge tolerance og fleksibilitet til side, kan det skyldes, at din hemmelige identitet gerne vil på banen.

Kinesiske stjernetegnsdyr | De tolv kinesiske dyr | Kompatibilitet | Drage Kinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Dragon, april, måned 3, ChenKinesisk dyr | Hverdage | Tirsdag | DrageKinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Timer på dagen

Kinesisk astrologi
Bliv ven med dit årlige dyr!

Måden hvorpå du hurtigt kan få glæde af kinesisk astrologi er ved at huske på, at jo større grad af harmoni, Yin-Yang der kan skabes i enhver situation – jo større grad af gunstig skæbne, lykke og fremgang vil komme din vej.

Det betyder, at du er opmærksom på den position, der potentielt vil medføre de største fremskridt, lykke, velstand og held for dit kinesiske dyr. Fordi denne optimale position antages at være flygtig af natur, kan den dog være vanskelig at forudsige, endsige bevidst og målrettet opnå og vedligeholde.

Din navigation mod den optimale position er således noget, der ofte bør have din opmærksomhed. Forløbet skal løbende justeres. Tankegangen om konstant at søge mod den optimale tilstand af harmoni er en livsstil.

For at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i retning af den optimale tilstand af harmoni, får du hjælp fra de kinesiske dyr.

Du kender dit eget kinesiske dyr og husker de to dyr, som du er mest i harmoni med, samt de to dyr, du er mindst kompatibel med. Det gælder alle mennesker der krydser din vej – arbejdsrelaterede, private, sociale mv. Med visse typer kan du nemt skabe velstand, venskab, respekt og gensidig glæde. Og så handler det om at være opmærksom på og fremme tilstedeværelsen af ​​disse mennesker i dit liv.

Sådan får du visdom, glæde og hjælp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang at du er forbundet med forskellige dyretegn, glem tabelopslag og komplicerede beregninger, glem alt, hvad du skal slå op for at huske!

Find dit kinesiske dyr, og du er allerede godt på vej til at tiltrække held, rigdom, kærlighed, godt helbred, godt humør og generelt et langt lykkeligt liv.

Giv det en chance!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Match