Kinesisk astrologi | De 12 dyretegn | Geden

Kinesisk astrologi

Geden
Kinesisk astrologi
Geden elsker kunst og naturen og er god til at forkæle sig selv. Geder er kreative, kulturerede, har gode manerer, går op i deres udseende og optræder oftest velsoigneret i sikker tøjstil.

Renhed af hjertet beskriver Gedens blide natur – altid beroligende og medfølgende. Geden elsker opmærksomhed og anerkendelse og bliver hurtig påvirket af harmonien i sine omgivelser.

Geden er kendt for at være en godmodig sjæl.Undtagen for en evne til ofte at komme galt afsted er Geden charmerende at være sammen med – omsorgsfuld, gavmild og inspirerende.

Dette kreative tegn har det generelt bedst i deres egne tanker – som andre mere lineær tænkende tegn kan have svært ved at dechifrere og følge med i.

Geder er fremragende i alle beskæftigelser hvor de kan udfolde sig mentalt, uden alt for mange bindinger.

Geder er ikke udpræget systematiske og ikke særlige materialistiske anlagte. De finder rigelig glæde og rigdom i deres egen store indre verden. I kærlighed er Geden dog ofte en rigtig ødselsland og overdækker sin elskede med mange og flotte gaver.

I kærlighed har Geden brug for at føle sig elsket og værdsat. Ellers begynder de at spekulere over hvad der kunne være galt med dem selv eller forholdet. Geder er på denne måde meget kunsteriske anlagte og føler sig dybest inde en smule usikre. Hvis de ikke modtager nok anderkendelse i deres parforhold kan de søge ind i deres egen indre – store – univers.

Geden kan som oftest få en del ud af at lære at slappe af og lade andre trække læsset engang imellem. Når de komme til erkendelse af at venner, partner og familie stadig er der, når de vender tilbage fra deres indre eskapader, vil livet for Geden blive ret nemt.

Gedens bedste partner er Grisen!Kinesiske stjernetegn: Gris
Kinesiske stjernetegn: HundKinesiske stjernetegn: Drage
Geden bør undgå
Hunden og Dragen!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Partner

Dine kinesiske dyr

Du har mere end ét kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Dit primære kinesiske dyr er fra dit fødselsår, men du har også et dyr for din fødselsmåned samt et dyr for din fødselsdag og din fødselstime.

Kinesisk stjerneged

FØDSELSÅR
YDRE DYR
OUTER ANIMAL

Dyret for dit fødselsår repræsenterer dit ydre jeg. Hvordan du generelt bliver opfattet og karakteriseret. Mennesker født 2027, 2015, 2003, 1991, 1979, 1967, 1955 etc. er født i gedens år.

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR
INNER ANIMAL

Dyret i din fødselsmåned repræsenterer dit indre  | Dit indre dyr. Hvordan du opfatter dig selv og ønsker at blive opfattet af andre. Hvis du er født i juli, den 6. måned (Wei), 6.7 – 5.8, har du geden som dit indre dyr.

FØDSELSDAG
RIGTIGE DYR
TRUE ANIMAL

Dyret for din fødselsdag er dit sande dyr. Du vil i stigende grad have dette dyrs egenskaber efterhånden som du bliver ældre. Hvis du vil vide, hvilken dag du blev født, kan du finde det her. Gedens ugedag er mandag.

FØDSELSTID
HEMMELIGT DYR
SECRET ANIMAL

Dyret i din fødselstid repræsenterer din hemmelige personlighed, personlighedstræk, som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være af både negative og positive karakter. Hvis du er født i timerne 13-15, har du Geden som dit hemmelige dyr (Secret animal).

Det betyder, at det, der motiverer dig inderst inde, er fantasien, indre eskapader, hvor alt er tilladt, og alt kan ske. Geden er ikke udpræget systematisk og ikke særlig materialistisk af natur. De finder rigelig glæde og rigdom i deres egen store indre verden. Så hvis du indimellem har været tilbøjelig til at dagdrømme og overdrevent forbrug af spændingsromaner, er det måske fordi din hemmelige identitet gerne vil være med på banen.

Kinesiske stjernetegnsdyr | De tolv kinesiske dyr | Kompatibilitet | Ged Kinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Ged, juli, måned 6, WeiKinesisk lykkedyr, ugedage, mandag | GedKinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Timer på dagen

Kinesisk astrologi
Bliv ven med dit årlige dyr!

Måden hvorpå du hurtigt kan få glæde af kinesisk astrologi er ved at huske på, at jo større grad af harmoni, Yin-Yang der kan skabes i enhver situation – jo større grad af gunstig skæbne, lykke og fremgang vil komme din vej.

Det betyder, at du er opmærksom på den position, der potentielt vil medføre de største fremskridt, lykke, velstand og held for dit kinesiske dyr. Fordi denne optimale position antages at være flygtig af natur, kan den dog være vanskelig at forudsige, endsige bevidst og målrettet opnå og vedligeholde.

Din navigation mod den optimale position er således noget, der ofte bør have din opmærksomhed. Forløbet skal løbende justeres. Tankegangen om konstant at søge mod den optimale tilstand af harmoni er en livsstil.

For at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i retning af den optimale tilstand af harmoni, får du hjælp fra de kinesiske dyr.

Du kender dit eget kinesiske dyr og husker de to dyr, som du er mest i harmoni med, samt de to dyr, du er mindst kompatibel med. Det gælder alle mennesker der krydser din vej – arbejdsrelaterede, private, sociale mv. Med visse typer kan du nemt skabe velstand, venskab, respekt og gensidig glæde. Og så handler det om at være opmærksom på og fremme tilstedeværelsen af ​​disse mennesker i dit liv.

Sådan får du visdom, glæde og hjælp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang at du er forbundet med forskellige dyretegn, glem tabelopslag og komplicerede beregninger, glem alt, hvad du skal slå op for at huske!

Find dit kinesiske dyr, og du er allerede godt på vej til at tiltrække held, rigdom, kærlighed, godt helbred, godt humør og generelt et langt lykkeligt liv.

Giv det en chance!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Match