Kinesisk astrologi | De 12 dyretegn | Oksen

Kinesisk astrologi

Oksen
Kinesisk astrologi
En født leder. En person født i Oksens tegn inspirer og øge støtte til deres omgivelser. De er konservative, metodiske og praktiske anlagt. Deres tilgang er ofte en skridt for skridt tilnærmelse og de mister aldrig deres mål af syne. Oksen tror på at gøre tingen rigtigt første gang. Oksen rummer evnerne til at opnå store bedrifter.

De kan dog undertiden være ret krævende. Oksen er stærk og pålidelig. En person født i oksens år er flittig, hårdt arbejdende, stabil og rolig. På trods af oksens ukuelighed og respekt for skik og tradition, er den unægtelig et symbol på snusfornuft og beslutsomhed.

Oksen knytter stærke bånd med deres familie og venner og skønt de ikke er det mest romantiske af dyrene, så er Oksen hengivne, beskyttende og trofaste partnere. Oksen er altid en god forsørger, som værner om sin families velbefindende, og som uden tøven vil offre alt for at beskytte og hjælpe sine elskede. Oksen besidder stor værdighed og stærke moralske følelser.

Verden opfatter undertiden Oksen som en stædig, pragmatisk “my-way-or-the-highway”. Verdens opfattelse ligger dog ikke synderligt Okse på sinde, der foretrækker at gøre hvad der får de selv føler er rigtigt.

Og opfatter sig selv som værende i sin gode ret hertil. Oksens fremragende evner og styrker gør at den undertiden ikke synes at have brug for andre. Dette er dog langt fra tilfældet. Oksen elsker at være sammen med andre, det tager blot lidt tid før de inviterer andre ind.

Oksens bedste partner er Slangen!Kinesiske stjernetegn: Slange
Kinesiske stjernetegn: DrageKinesiske stjernetegn: Hund
Oksen bør undgå
Dragen og Hunden!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Partner

Dine kinesiske dyr

Du har mere end ét kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Dit primære kinesiske dyr er fra dit fødselsår, men du har også et dyr for din fødselsmåned samt et dyr for din fødselsdag og fødselstime.

Kinesiske dyr | Tyr

FØDSELSÅR
YDRE DYR
OUTER ANIMAL

Dyret for dit fødselsår repræsenterer dit ydre jeg. Hvordan du generelt bliver opfattet og karakteriseret. Mennesker født 2021, 2009, 1997, 1985, 1973, 1961, 1949 etc. er født i Tyrens år.

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR
INNER ANIMAL

Dyret i din fødselsmåned repræsenterer dit indre dyr. Hvordan du opfatter dig selv og ønsker at blive opfattet af andre. Hvis du er født i januar den 12. måned (Chou), 6,1 – 3,2 har du Tyren som dit indre dyr.

FØDSELSDAG
RIGTIGE DYR
TRUE ANIMAL

Dyret for din fødselsdag er dit sande dyr. Du vil i stigende grad have dette dyrs egenskaber efterhånden som du bliver ældre. Hvis du vil vide, hvilken dag du blev født, kan du finde det her. Tyrens ugedag er lørdag.

FØDSELSTID
HEMMELIGT DYR
SECRET ANIMAL

Dyret i din fødselstid repræsenterer din hemmelige personlighed, personlighedstræk, som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være af både negative og positive karakter. Hvis du er født i timerne 1-3, har du Tyren som dit hemmelige dyr (Secret animal).

Det betyder, at det, der motiverer dig inderst inde, er sund fornuft og beslutsomhed. At tingene langsomt men støt udvikler sig. Tyren er især kendetegnet ved at være en dyb tænker og altid bevidst om at nå deres mål. Så hvis du føler, at tingene nogle gange vakler for meget og mangler en fast kurs, er det fordi din hemmelige identitet gerne vil spille.

Kinesiske stjernetegnsdyr | De tolv kinesiske dyr | Kompatibilitet | Tyr Kinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Tyren, januar, måned 12, ChouKinesisk dyr | Ugens dage | Lørdag | Oksen, Hanen, TigerKinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Timer på dagen

Kinesisk astrologi
Bliv ven med dit årlige dyr!

Måden hvorpå du hurtigt kan få glæde af kinesisk astrologi er ved at huske på, at jo større grad af harmoni, Yin-Yang der kan skabes i enhver situation – jo større grad af gunstig skæbne, lykke og fremgang vil komme din vej.

Det betyder, at du er opmærksom på den position, der potentielt vil medføre de største fremskridt, lykke, velstand og held for dit kinesiske dyr. Fordi denne optimale position antages at være flygtig af natur, kan den dog være vanskelig at forudsige, endsige bevidst og målrettet opnå og vedligeholde.

Din navigation mod den optimale position er således noget, der ofte bør have din opmærksomhed. Forløbet skal løbende justeres. Tankegangen om konstant at søge mod den optimale tilstand af harmoni er en livsstil.

For at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i retning af den optimale tilstand af harmoni, får du hjælp fra de kinesiske dyr.

Du kender dit eget kinesiske dyr og husker de to dyr, som du er mest i harmoni med, samt de to dyr, du er mindst kompatibel med. Det gælder alle mennesker der krydser din vej – arbejdsrelaterede, private, sociale mv. Med visse typer kan du nemt skabe velstand, venskab, respekt og gensidig glæde. Og så handler det om at være opmærksom på og fremme tilstedeværelsen af ​​disse mennesker i dit liv.

Sådan får du visdom, glæde og hjælp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er forbundet med forskellige dyretegn, glem alt om tabelopslag og komplicerede beregninger, glem alt, hvad du skal slå op for at huske!

Find dit kinesiske dyr, og du er allerede godt på vej til at tiltrække held, rigdom, kærlighed, godt helbred, godt humør og generelt et langt lykkeligt liv.

Giv det en chance!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Match