Kinesisk astrologi | De 12 dyretegn | Haren

Kinesisk astrologi | Dyretegn | Rabbit

Haren
Kinesisk astrologi
Hare er personer, som alle holder af at være i selskab med – omsorgsfulde, støttende, opmuntrende. De kan sommetider virke lidt for sentimentale og overfladiske. De holder sig udenfor diskussioner, selv hvis det betyder at de må vende det blinde øje til.

En Hare vil aldrig bevidst skade et andet menneske. Selvom de ofte virker som stille eksistenser, vil deres intelligens og intuition sikre dem et godt overblik og forståelse for alle livets situationer.

Hare er populære og har oftest en stor vennekreds. En Hare har gode manerer, en udsøgt tøjstil, elsker sjov og glæde og har let ved at inddrage andre heri.

Hare er fremragende til at vurdere en situation og kommer med en løsning, et svar, når tiden er rigtig dertil. De er sensitive elskere og søger en partner, der kan tilbyde sikkerhed i livet.

Med den rette partner – én hvis egne høje principper afholder vedkommende for at udnytte dette følsomme tegn – vil Haren være en utrolig kærlig og beskyttende partner og familiemedlem. Haren er ofte i fare for at komme til at give mere af sig selv til venner og familie end godt er. Haren elsker at have gæster i sit eget hjem, der er smagfuldt indrettet.

Da Haren er meget følsom kan for mange konflikter resultere i at Haren trækker sig ind i sig selv og overlader løsningerne til andre. Haren bryder sig bestemt ikke om konflikter.

Det kan for omverden undertiden se ud som om at Haren står i stampe, hvilket næsten altid har bund i Harens egen oplevelse af utilstrækkelighed og heraf manglende evne til at gøre sig fri af ugunstige situationer og forhold.

Det er derfor også den vigtigste lektion at lære for Haren at denne er god nok i sig selv. Med sin behagelige natur, kombineret med noget tilkæmpet selvsikkerhed vil Haren kunne opnå store ting i livet.

Harens bedste partner er Geden!Kinesiske stjernetegn: Ged
Kinesiske stjernetegn: HestKinesiske stjernetegn: Rotte
Haren bør undgå
Hesten og Rotten!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Partner

Dine kinesiske dyr

Du har mere end ét kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Dit primære kinesiske dyr er fra dit fødselsår, men du har også et dyr for din fødselsmåned samt et dyr for din fødselsdag og din fødselstime.

Dit kinesiske dyr | Kanin

FØDSELSÅR
YDRE DYR
OUTER ANIMAL

Dyret for dit fødselsår repræsenterer dit ydre jeg. Hvordan du generelt bliver opfattet og karakteriseret. Mennesker født 2023, 2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951 osv. er født i Kaninens år.

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR
INNER ANIMAL

Dyret i din fødselsmåned repræsenterer dit indre dyr. Hvordan du opfatter dig selv og ønsker at blive opfattet af andre. Hvis du blev født i marts den 2. måned (Mao), 6,3 – 5,4 har du kaninen som dit indre dyr.

FØDSELSDAG
RIGTIGE DYR
TRUE ANIMAL

Dyret for din fødselsdag er dit sande dyr. Du vil i stigende grad have dette dyrs egenskaber efterhånden som du bliver ældre. Hvis du vil vide, hvilken dag du blev født, kan du finde det her. Harens ugedag er fredag.

FØDSELSTID
HEMMELIGT DYR
SECRET ANIMAL

Dyret i din fødselstid repræsenterer din hemmelige personlighed, personlighedstræk, som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være af både negative og positive karakter. Hvis du er født i timerne 5-7, har du Haren som dit hemmelige dyr (Secret animal).

Det betyder, at det, der motiverer dig i bunden, er din konsensus, at alle har det godt, og at I er søde ved dig selv og hinanden. Har du støttende, kærlig og beskyttende. Så hvis du nogle gange har en overdreven trang til at behage eller bekymre dig for meget om andre, hvad enten det er mennesker eller dyr, kan det skyldes, at din hemmelige identitet gerne vil på banen.

Kinesiske stjernetegnsdyr | De tolv kinesiske dyr | Kompatibilitet | Kanin Kinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Kanin, marts, måned 2, MaoKinesisk dyr | Ugens dage | Fredag ​​| slangen, kaninen, hundenKinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Timer på dagen

Kinesisk astrologi
Bliv ven med dit årlige dyr!

Måden hvorpå du hurtigt kan få glæde af kinesisk astrologi er ved at huske på, at jo større grad af harmoni, Yin-Yang der kan skabes i enhver situation – jo større grad af gunstig skæbne, lykke og fremgang vil komme din vej.

Det betyder, at du er opmærksom på den position, der potentielt vil medføre de største fremskridt, lykke, velstand og held for dit kinesiske dyr. Fordi denne optimale position antages at være flygtig af natur, kan den dog være vanskelig at forudsige, endsige bevidst og målrettet opnå og vedligeholde.

Din navigation mod den optimale position er således noget, der ofte bør have din opmærksomhed. Forløbet skal løbende justeres. Tankegangen om konstant at søge mod den optimale tilstand af harmoni er en livsstil.

For at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i retning af den optimale tilstand af harmoni, får du hjælp fra de kinesiske dyr.

Du kender dit eget kinesiske dyr og husker de to dyr, som du er mest i harmoni med, samt de to dyr, du er mindst kompatibel med. Det gælder alle mennesker der krydser din vej – arbejdsrelaterede, private, sociale mv. Med visse typer kan du nemt skabe velstand, venskab, respekt og gensidig glæde. Og så handler det om at være opmærksom på og fremme tilstedeværelsen af ​​disse mennesker i dit liv.

Sådan får du visdom, glæde og hjælp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er forbundet med forskellige dyretegn, glem alt om tabelopslag og komplicerede beregninger, glem alt, hvad du skal slå op for at huske!

Find dit kinesiske dyr, og du er allerede godt på vej til at tiltrække held, rigdom, kærlighed, godt helbred, godt humør og generelt et langt lykkeligt liv.

Giv det en chance!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Match