Kinesisk astrologi | De 12 dyretegn | Hanen

Kinesisk astrologi

Hanen
Kinesisk astrologi
Haner er sociale væsener. En drømmetype, altid ulasteligt smart klædt, meget velsoigneret og ekstravagant. Haner nyder at være centrum for opmærksomhed, at blive beundret, lagt mærke til og de kan opføre helt melodramatiske optrin, hvis de føler sig negligeret.

Til trods for deres lyst til socialisering med stort set alle og enhver er Haner ikke overfladiske. De spiller med åbne kort og respekterer dem, som gør det samme.

De er overordentligt praktiske, meget logiske, indsigtsfulde, skarpsindige og begavede med fremragende analytiske evner. Deres sans for detaljer gør dem velegnet til alt, der kræver nøje analyse. Uanset gøremål er hanen ærlig og perfektionistisk.

Hanen holder af at have styr på sine omgivelser, hvilket inkluderer alle, der befinder sig dér. Haner holder sig et ulasteligt nydeligt hjem og forventer af deres partner, boligfæller og familiemedlemmer, at de har den samme høje standard. Dette kan føre til gnidninger med andre tegn, der tager lettere på disse forhold.

Det er essentielt, at Hanen har en partner, der forstår Hanens grundlæggende konservative natur. Med den rette partner er Hanen loyal, stabil, kærlig og støttende. Hvis Hanen ikke passer sammen med sin partner, vil vedkommende ofte føle sig noget i retning af en optrædende statist i Hanens private teaterforestillinger.

Hanen kan med fordel lære at værdsætte sit hjerte og sjæl lige så meget som dens gode udseende. Ligeledes kan Hanen ofte med fordel øve sig i filosofien om “lev og lad leve” og lade være med at blande sig så meget i ,hvordan andre mennesker lever deres liv.

Hanens bedste partner er Oksen!Kinesiske stjernetegn: Tyren
Kinesiske stjernetegn: RotteKinesiske stjernetegn: Hest
Hanen bør undgå
Rotten og Hesten!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Partner

Dine kinesiske dyr

Du har mere end ét kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Dit primære kinesiske dyr er fra dit fødselsår, men du har også et dyr for din fødselsmåned samt et dyr for din fødselsdag og din fødselstime.

Kinesiske dyr | Hane

FØDSELSÅR
YDRE DYR
OUTER ANIMAL

Dyret for dit fødselsår repræsenterer dit ydre jeg. Hvordan du generelt bliver opfattet og karakteriseret. Mennesker født 2029, 2017, 2005, 1993, 1981, 1969, 1957 etc. er født i Hanens år.

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR
INNER ANIMAL

Dyret i din fødselsmåned repræsenterer dit indre  | Dit indre dyr. Hvordan du opfatter dig selv og ønsker at blive opfattet af andre. Hvis du er født i september, den 8. måned (Du), 6.9 – 5.10, har du Hanen som dit indre dyr.

FØDSELSDAG
RIGTIGE DYR
TRUE ANIMAL

Dyret for din fødselsdag er dit sande dyr. Du vil i stigende grad have dette dyrs egenskaber efterhånden som du bliver ældre. Hvis du vil vide, hvilken dag du blev født, kan du finde det her. Hanens ugedag er lørdag.

FØDSELSTID
HEMMELIGT DYR
SECRET ANIMAL

Dyret i din fødselstid repræsenterer din hemmelige personlighed, personlighedstræk, som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være af både negative og positive karakter. Hvis du er født i timerne 17-19, har du Hanen som dit hemmelige dyr (Secret animal).

Det betyder, at det, der motiverer dig mest, er at være i centrum. At blive beundret, bemærket. På trods af deres ønske om at socialisere med stort set alle og enhver, er Haner ikke overfladiske. De spiller med åbne kort og respekterer dem, der gør det samme. Hvis du nogle gange har ønsket at være den store orkesterdirigent for alle omkring dig, og blive værdsat for det, er det måske fordi din hemmelige identitet gerne vil på banen.

Kinesiske stjernetegnsdyr | De tolv kinesiske dyr | Kompatibilitet | Hane Kinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Hane, september, måned 8, DuKinesisk dyr | Ugens dage | Lørdag | Tyr, Hane, TigerKinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Timer på dagen

Kinesisk astrologi
Bliv ven med dit årlige dyr!

Måden hvorpå du hurtigt kan få glæde af kinesisk astrologi er ved at huske på, at jo større grad af harmoni, Yin-Yang der kan skabes i enhver situation – jo større grad af gunstig skæbne, lykke og fremgang vil komme din vej.

Det betyder, at du er opmærksom på den position, der potentielt vil medføre de største fremskridt, lykke, velstand og held for dit kinesiske dyr. Fordi denne optimale position antages at være flygtig af natur, kan den dog være vanskelig at forudsige, endsige bevidst og målrettet opnå og vedligeholde.

Din navigation mod den optimale position er således noget, der ofte bør have din opmærksomhed. Forløbet skal løbende justeres. Tankegangen om konstant at søge mod den optimale tilstand af harmoni er en livsstil.

For at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i retning af den optimale tilstand af harmoni, får du hjælp fra de kinesiske dyr.

Du kender dit eget kinesiske dyr og husker de to dyr, som du er mest i harmoni med, samt de to dyr, du er mindst kompatibel med. Det gælder alle mennesker der krydser din vej – arbejdsrelaterede, private, sociale mv. Med visse typer kan du nemt skabe velstand, venskab, respekt og gensidig glæde. Og så handler det om at være opmærksom på og fremme tilstedeværelsen af ​​disse mennesker i dit liv.

Sådan får du visdom, glæde og hjælp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang at du er forbundet med forskellige dyretegn, glem tabelopslag og komplicerede beregninger, glem alt, hvad du skal slå op for at huske!

Find dit kinesiske dyr, og du er allerede godt på vej til at tiltrække held, rigdom, kærlighed, godt helbred, godt humør og generelt et langt lykkeligt liv.

Giv det en chance!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Match