Kinesisk astrologi | De 12 dyretegn | Rotten

Kinesisk astrologi

Rotten
Kinesisk astrologi
En person født i rottens år er fantasifuld, charmerende og en hengiven ven og familiemedlem, der beskyttende passer på sine elskede og er lige så påpasselig med sine penge. For Rotten betyder det meget, at  vide hvem der kan lide en, og hvem man kan stole på. Rotten behandler sine mest loyale venner med ekstra beskyttelse, generøsitet, opmærksomhed og smil.

Bagved smilet ligger dog en plan fra rottens side. En plan motiveret af egne interesser, der ofte involverer penge. Pengebegær kan blive et problem, hvis rotten ikke er opmærksom på alle sine prioriteter og ønsker.

Rottens medfødte charme kan der meget let blive brug for. Selvom rotten ofte er en pengepuger, kan den være meget generøs overfor “dem i flokken”, navnlig venner og familiemedlemmer, der har bevist deres loyalitet. Rotten er en passioneret elsker med en dyb indlevelsesevne i kærligheden og elskoven.

En person født under rottens år er udholdende, pertentlig og detaljeorienteret. Selv om vanskelige situationer let kan slå rotten ud af kurs, mister den dog aldrig fatningen. Rotten kan lide at deltage i eksklusive sammenkomster, er udadvendt og formår at spotte muligheder og at få disse til at lykkes.

Folk tager hurtig stilling til Rotten. Enten så elsker de eller også så hader de Rotten. Det er meget værdifuldt, hvis rotten lærer at sætte andre menneskers veg og vel over deres egne interesser – blot engang imellem. Hvis Rotten udvikler sin personlighed så meget, at der bliver plads til, at andre kan leve sammen med rotten, ikke blot i skyggen af denne, men som ligeværdig partner, kan Rotten opnå et meget lykkeligt liv.

Rottens bedste partner er Dragen!Kinesiske stjernetegn: Drage
Kinesiske stjernetegn: KaninKinesiske stjernetegn: Hane
Rotten bør undgå
Kanin og Hane!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Partner

Dine kinesiske dyr

Du har mere end et enkelt kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Dit primære kinesiske dyr fås fra dit fødselsår, men du har også et dyr for din fødselsmåned, samt et dyr for din fødselsdag og et dyr for din fødselstime.

Dit kinesiske dyretegn | rotten

FØDSELSÅR
YDRE DYR
OUTER ANIMAL

Dyret for dit fødselsår repræsenterer årets dyr | dit ydre dyr | dit ydre selv. Hvordan du generelt bliver opfattet og karakteriseret. Er du født i 2020, 2008, 1996, 1984, 1972, 1960, 1948, 1936 er du født i Rottens år.

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR
INNER ANIMAL

Dyret i din fødselsmåned repræsenterer dit indre selv. Måden du opfatter dig selv og ønsker at blive opfattet af andre. Er du født i december, den 11. måned (Zi), 6.12 – 5.1, har du Rotten som dit indre dyr.

FØDSELSDAG
ÆGTE DYR
TRUE ANIMAL

Dyret for din fødselsdag repræsenterer din personlighed, personlighedstræk som du besidder. Hvis du vil vide, hvilken dag du blev født, finder du den herRottens ugedag er torsdag.

FØDSELSTIME
HEMMELIG DYR
SECRET ANIMAL

Dyret for din fødselstime repræsenterer din hemmelige personlighed, personlighedstræk, som du besidder, men skjuler for omverdenen. Disse kan være af både negative og positive karakter. Er du født i timerne 23-01 har du Rotten som dit hemmelige dyr (Secret animal).

Det betyder, at det, der motiverer dig inderst inde, er penge. Du er en latent pengegraver, og hvis du frit kunne udtrykke dit ønske om penge, ville du bade i penge som Joakim Von And. Rotten er særligt kendetegnet ved at være handlingsorienteret. Så hvis du føler, at det hele nogle gange er for langsomt, kan det være, fordi din hemmelige identitet gerne vil på banen.

Kinesisk dyr, stjernetegn | Årsdyr, ydre dyr | Outer animal | RottenKinesisk dyr, stjernetegn | Årsdyr, indre dyr | Inner animal | RottenKinesiske lykkedyr, stjernetegn, ugedage | TorsdagKinesisk dyr, stjernetegn | Døgnets timer, timer mellem dyr, afstand tid | Hemmelig dyr, Secret animal | Rotten

Kinesisk astrologi
Bliv ven med dit årlige dyr!

Måden hvorpå du hurtigt kan få glæde af kinesisk astrologi er ved at huske på, at jo større grad af harmoni, Yin-Yang der kan skabes i enhver situation – jo større grad af gunstig skæbne, lykke og fremgang vil komme din vej.

Det betyder, at du er opmærksom på den position, der potentielt vil medføre de største fremskridt, lykke, velstand og held for dit kinesiske dyr.

Fordi denne optimale position antages at være flygtig af natur, kan den dog være vanskelig at forudsige, endsige bevidst og målrettet opnå og vedligeholde.

Din navigation mod den optimale position er således noget, der ofte bør have din opmærksomhed. Forløbet skal løbende justeres. Tankegangen om konstant at søge mod den optimale tilstand af harmoni er en livsstil.

For at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i retning af den optimale tilstand af harmoni, får du hjælp fra de kinesiske dyr.

Du kender dit eget kinesiske dyr og husker de to dyr, som du er mest i harmoni med, samt de to dyr, du er mindst kompatibel med. Det gælder alle mennesker der krydser din vej – arbejdsrelaterede, private, sociale mv. Med visse typer kan du nemt skabe velstand, venskab, respekt og gensidig glæde. Og så handler det om at være opmærksom på og fremme tilstedeværelsen af ​​disse mennesker i dit liv.

Sådan får du visdom, glæde og hjælp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er forbundet med forskellige dyretegn, glem alt om tabelopslag og komplicerede beregninger, glem alt, hvad du skal slå op for at huske!

Find dit kinesiske dyr, og du er allerede godt på vej til at tiltrække held, rigdom, kærlighed, godt helbred, godt humør og generelt et langt lykkeligt liv.

Giv det en chance!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Match