Kinesisk astrologi | De 12 dyretegn | Aben

Kinesisk astrologi

Aben
Kinesisk astrologi
En person født i abens år er intelligent, opfindsom og humoristisk. Aben er ambitiøs i pengesager, magt og succes. Den er Indrettet til nyskabelse og løsning af svære opgaver og problemstillinger.

Da aben er overbevisende optimist, stærkt intelligent og samtidig praktisk anlagt, vil aben ikke spilde tid og ressourcer på malplacerede foretagender.

Aber er fødte strateger og er velanset for deres kompetance, alsidighed og karisma. Aber er sociale og nemme at kommunikere med – aber elsker at tale. De er gode samtalepartnere og kan bidrage til de fleste diskussioner, da de er hurtige til at lære nye ting og samtidig meget reflekterende.

Aber kan besidde de fleste jobs, men bliver en smule restløse, hvis de kun beskæftiger sig med rutinearbejde. Også i det sociale liv ønsker Aben at have det sjovt, være i aktivitet og blive stimuleret.

Aber er glade for at feste og kan ofte ses svinge fra én gruppe af venner til en anden. Med deres energiske festlige natur er de populære i deres cirkler.

Den store livslyst, som Aben har, gør, at den kan være ustabil i parforhold og dens begrænsede selvkontrol kan lede den ud i problemer med uhæmmet brug af mad, alkohol, stoffer og andet misbrug. Når Aben dog har kontrol over sig selv, vil dens store livs- og eventyrlyst give den spændene og interessante oplevelser.

Abens motto kan siges at være, at “alt skal prøves mindst en gang”. For at få et virkeligt harmonisk og godt liv skal Aber lære, at verden ikke altid kun centrerer sig om dem, og de skal lære – sommetider – at sætte andres behov på linie med deres egne.

Abens bedste partner er Rotten!Kinesiske stjernetegn: Rotte
Kinesiske stjernetegn: GrisKinesiske stjernetegn: Slange
Aben bør undgå
Grisen og Slangen!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Partner

Dine kinesiske dyr

Du har mere end ét kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Dit primære kinesiske dyr er fra dit fødselsår, men du har også et dyr for din fødselsmåned samt et dyr for din fødselsdag og din fødselstime.

Dit kinesiske dyretegn | Abe

FØDSELSÅR
YDRE DYR
OUTER ANIMAL

Dyret for dit fødselsår repræsenterer dit ydre jeg. Hvordan du generelt bliver opfattet og karakteriseret. Mennesker født 2028, 2016, 2004, 1992, 1980, 1968, 1956 etc. er født i Abens år.

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR
INNER ANIMAL

Dyret i din fødselsmåned repræsenterer dit indre  | Dit indre dyr. Hvordan du opfatter dig selv og ønsker at blive opfattet af andre. Hvis du blev født i august, den 7. måned (Shen), 6.8 – 5.9, har du Aben som dit indre dyr.

FØDSELSDAG
RIGTIGE DYR
TRUE ANIMAL

Dyret for din fødselsdag er dit sande dyr. Du vil i stigende grad have dette dyrs egenskaber efterhånden som du bliver ældre. Hvis du vil vide, hvilken dag du blev født, kan du finde det her. Abens ugedag er søndag.

FØDSELSTID
HEMMELIGT DYR
SECRET ANIMAL

Dyret i din fødselstid repræsenterer din hemmelige personlighed, personlighedstræk, som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være af både negative og positive karakter. Hvis du er født i timerne 15-17, har du Aben som dit hemmelige dyr (Secret animal).

Det betyder, at det, der dybt inde i dig motiverer dig, er en stor livsglæde, “alt skal prøves mindst én gang”. Aben har appetit på livet og kan godt lide at bruge frit på alt – mad, drikke, penge osv. Så hvis du nogle gange har et stort ønske om at blive stimuleret og prøve at springe i faldskærm eller bungee jump, kan det være fordi din hemmelige identitet gerne vil være med på banen.

Kinesiske stjernetegnsdyr | De tolv kinesiske dyr | Kompatibilitet | Abe Kinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Abe, august, måned 7, ShenKinesisk dyr | Hverdage | Søndag |Kinesisk stjernetegn | De tolv kinesiske dyr | Timer på dagen

Kinesisk astrologi
Bliv ven med dit årlige dyr!

Måden hvorpå du hurtigt kan få glæde af kinesisk astrologi er ved at huske på, at jo større grad af harmoni, Yin-Yang der kan skabes i enhver situation – jo større grad af gunstig skæbne, lykke og fremgang vil komme din vej.

Det betyder, at du er opmærksom på den position, der potentielt vil medføre de største fremskridt, lykke, velstand og held for dit kinesiske dyr. Fordi denne optimale position antages at være flygtig af natur, kan den dog være vanskelig at forudsige, endsige bevidst og målrettet opnå og vedligeholde.

Din navigation mod den optimale position er således noget, der ofte bør have din opmærksomhed. Forløbet skal løbende justeres. Tankegangen om konstant at søge mod den optimale tilstand af harmoni er en livsstil.

For at bedømme, hvilken handling der vil tage dig i retning af den optimale tilstand af harmoni, får du hjælp fra de kinesiske dyr.

Du kender dit eget kinesiske dyr og husker de to dyr, som du er mest i harmoni med, samt de to dyr, du er mindst kompatibel med. Det gælder alle mennesker der krydser din vej – arbejdsrelaterede, private, sociale mv. Med visse typer kan du nemt skabe velstand, venskab, respekt og gensidig glæde. Og så handler det om at være opmærksom på og fremme tilstedeværelsen af ​​disse mennesker i dit liv.

Sådan får du visdom, glæde og hjælp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang at du er forbundet med forskellige dyretegn, glem tabelopslag og komplicerede beregninger, glem alt, hvad du skal slå op for at huske!

Find dit kinesiske dyr, og du er allerede godt på vej til at tiltrække held, rigdom, kærlighed, godt helbred, godt humør og generelt et langt lykkeligt liv.

Giv det en chance!

Navigation Oversigt Navigation Find Dyr Navigation Match