Kua tal kalkulator

Kua tal
Gratis kalkulator
Udregn dit Kuatal

Her kan du udregne dit Kuatal og finde ud af hvilke kompasretninger, der er gunstige/ugunstige for dig. Kuatal er en del af filosofien Feng Shui. Ved at følge råd fra Feng Shui kan du understøtte de ønsker du har, om hvordan din person og dit liv skulle være hvis det var helt perfekt.

Du kan opdele din bolig i otte kompasretninger – fire af disse er gunstige og fire af disse er ugunstige. Hvilke retninger der for dig er gunstige/ugunstige bestemmes af dit Kua tal, der udregnes ud fra køn og fødselsår.

Hvis du laver de vigtige ting i dit liv i de områder, de rum, som bedst understøtter disse gøremål vil Feng Shui energierne hjælpe dig, og du vil have lettere ved at opnå resultater og fremgang – mens du på den anden side bør undgå at lave vigtige ting i dit liv, i de områder i boligen hvor energierne modarbejder dine bestræbelser.

Kua tal kalkulator
Køn:   Mand Kvinde

Fødselsår:   

 

Kuatal fem har ikke knyttet nogle kompasretninger, hvilket skyldes at tallet fem er i midten af den kinesiske måde at opstille tallene på (jf. Lo Shus magiske firkant) og derfor indeholde lidt af alle de andre tal’ s elementer i sig. Hvis du har Kuatal fem og er kvinde anbefales det at benytte Kuatallet otte i stedet for og hvis du har Kuatal fem og er mand anbefales det at benytte kuatal to i stedet for. Hvis du udregnede dit Kuatal via NetSpirits “Find mit Kua tal funktion” blev denne kalkulation benyttet.