Tarot, sådan spørges tarotkort om råd

Tarotoplæg

Sådan spørges
tarot til råds

Jo bedre du formulere dit spørgsmål, jo nemmere er det for tarot at sende succes, svar, fremdrift, visdom i din retning. Gør det nemt for tarotkort at hjælpe dig ved at være konkret i dit spørgsmål!

“Same, same, but different” kan thailændere finde på at sige hvis man spørger dem om vej. De peger i begge retninger og de har jo ret! Alle veje fører til Rom og det er op til dig om du vælger den ene eller den anden rute.

De svar du får fra tarot afhænger af hvor klart du har spurgt. Spørger du om den hurtigste vej så får du anvist hovedvejen, og spørger du om den smukkeste vej, får du anvist margueritruten. Fortæller du ikke at du foretrækker transport på cykel kan du risikere at få anvist rute som ikke er velegnet hertil.

Spørg tarot

Igennem det spirituelle kan vi få inspiration, hjælp, vejledning, og i sidstnævnte præsenteres ofte et antal forskellige udfaldsmuligheder.

Hvis du tager en af disse muligheder og hæger dig fast heri vil chancen for at den går i opfyldelse naturligvis være desto meget større. Desværre gælder dette jo både for gode og dårlige udfald.

Dette kan sammenlignes med, at du som kaptajn ombord på dit skib hører efter de råd, din navigationsmand giver dig:

“Hvis vi sætter kursen 15 grader mod øst kommer vi lige dertil, hvor vi gerne vil hen, men hvis vi sejler ligeud, ramler vi lige ind i en klippe om to sømil”. Hvis du derefter vælger kursen ligeud, så går du på grund. Og når det sker, så lad være med at bebrejde din navigatør – eller universet for den sags skyld. Du er din egen kaptajn, men universet vil mægtig gerne give dig al den hjælp og vejledning, du overordnet kan ønske dig.

I år 1965 døde en 43-årig kvinde på et hospital i Canada uden nogen påviselig årsag, og kun kort efter en perfekt udført mindre operation. Det viste sig senere at hun i femårsalderen var blevet spået at hun ville dø når hun blev 43. Hendes fødselsdag havde været en uge før operationen og hun havde fortalt sin søster og en sygeplejerske at hun ikke ventede at overleve den.

Kirurgerne foreslog forsigtigt at de følelsesmæssige spændinger opstået på grund af, at hun forventede at spådommen gik i opfyldelse, kunne have en forbindelse med hendes død.

Spørg tarot

Hermed ikke sagt at det var sådan det forholdt sig, men det er helt sikkert at hvis du tror meget på en negativ spådom som at dit parforhold går i stykker indenfor nogle år eller lignende, ja så er det helt sikkert at det går i stykker. Det bliver en selvopfyldende profeti, hvor ansvaret lægges på spådommen, mens det reelt er den manglende indsats i parforholdet eller ligefrem destruktive handlinger såsom udenomsadfærder, der fører til dets fald.

Det er altså ikke spådommen i sig selv, der fører til din skæbne. Det er din egen fortolkning af svarene der er vigtige, ikke svarene selv. Det er det ansvar du selv tager for din egen skæbne og dit eget liv der er det reelt resultatskabende.

Spådomme må meget gerne tages for pålydende og mejslet i sten, i den udstrækning de er positive. Positive spådomme kan bane vej for succes og benyttes til at have gode håb for fremtiden. Vores indstilling til livet er i meget høj grad en selvopfyldende profeti, idet vi med den rette indstilling tiltrækker god energi og visa versa.

Der ligger i det spirituelle univers en forudsætning, om at man selv varetager ansvaret for ens eget liv. Hvis man gør dette, skal man nok få al den hjælp og vejledning man overordet kan ønske sig.

Spørg tarot

Det er en generel spirituel opfattelse at energierne først hjælper dig, når du har bragt dig i en tilstand, således at du er åben for at de gode energier kan komme til dig.

Det spirituelle univers rummer uendelig hjælp og kærlighed, og vil mægtig gerne hjælpe dig i alle dine bestræbelser – men det hele starter hos dig. Hvis du vælger at benytte spiritualitet til eksistentiel eskapisme og selvbedrag, er dette lige præcis hvad du får.

Søger du at unddrage dig din livslektie, vil du have har det svært i livet indtil lektionerne er lært. Indtil da kan du ikke give din fulde opmærksomhed til livets lyksageligheder, da du ikke er fri til at gribe dets chancer. Du vil have for travlt med at komme på fødderne igen efter at være blevet slået ud den ene gang efter den anden.

Tarot kan hjælpe dig med stort set alting. Hvad skal jeg gøre med det eller det? Tarotkortenes anvisninger er dog ikke spådomme som sådan. Det er mere vejledning i hvorledes du opnår bedst mulig løsning.

Om de svar du får igennem tarotkort kommer fra universets energier eller fra din egen underbevidsthed, kan kun du fornemme. Man bør dog ikke negligere værdien af tarotkort som en avanceret form for refleksion over et spørgsmål og et forsøg på at finde ind til sine ubevidste tanker og ønsker.

Spørg tarot

Det er din egen fortolkning af de svar som du får fra tarotkort, som er vigtig, ikke svarene i sig selv. Det er det ansvar, du selv tager for din egen skæbne og dit eget liv, der er det virkelige resultatskabende.

Det kan være fristende at benytte det spirituelle til at fralægge sig eget ansvar for liv og udvikling, men vi mennesker er ikke en del af et større marionetteater, hvor det hele er styret af højere kræfter. Spirituelle mennesker søger at leve i overensstemmelse med deres egen indre sjæl og i harmoni med deres omgivelser.

De søger at følge deres hjerte, deres intuition og ender derfor ofte op med at havne det rette sted i tilværelsen. Det kan være fristende at smide tøjlerne ved at konkludere, at alting alligevel er forudbestemt, læne sig tilbage og sige ”nå ja”. Denne tankegang er naturligvis mest fristende, når tingene ikke rigtigt kører. Men hvis man giver op og bliver apatisk, vil hele denne apati i ens væsen blot forstærkes.

Hvis du tror meget på en negativ spådom – som at dit parforhold går i stykker indenfor nogle år, eller lignende – så er det ret sandsynligt, at det går i stykker. Det bliver en selvopfyldende profeti, hvor ansvaret lægges på spådommen, mens det reelt er den manglende indsats i parforholdet eller ligefrem destruktive handlinger, såsom udenoms affærer, der fører til dets fald.

Spørg tarot

De svar du får fra tarotkort bør anskues som mulige udfald, der måske indtræffer hvis den nuværende kurs fortsættes. Altså  profetier som kan benyttes til at imødegå de muligheder og faldgrupper livet har i vente for dig.

Måske har du hørt udtalelser i stil med; ”Der findes ingen tilfældigheder. Alt har en spirituel betydning og rummer en lærdom for dig” – hvilket kan opfattes som at den frie vilje er overladt til højere magter. Men læner du dig tilbage og venter på hvad der nu engang er bestemt for dig og dit liv, kommer du til at vente meget længe.

Det er først når du kaster dig ud i livet og tager ansvaret for din egen lykke og velfærd, at det spirituelle træder i karakter og kommer med hjælp og vejledning til dig.

Hvis du er i god kontakt med din intuition vil du kunne fornemme hvor det er bedst for dig at være – hvilket er der, hvor du kan lære det, som du har behov for at lære lige nu – for på sigt at klare dig godt, vokse, og blive et større menneske. Tarotkort kan hjælpe dig til at blive mere afklaret omkring dine muligheder og dermed blive bedre til at træffe de rigtige valg i livet.

Spørg tarot

Gør det nemt for universet at hjælpe dig med at opnå succes, fremgang, træffe de rigtige valg, ved at være tydelig om hvad præcist du ønsker svar på.

Tænk på dit spørgsmål
Og klik på kortet !