Numerologi beregner

Numerologiske værdi
UDREGN

TAL Numeroskop Netspirit

Code Embed: No embed code was found for CODE00-numbers

Numerologiske værdi af et tal findes ved at tage tværsum indtil man når et enkelt ciffre eller et mestertal.

Skal du udregne numerologisk værdi af et husnummer, kan du indsætte bogstaver hvis relevant. Undlad etage, da numerologi ikke tager hensyn hertil.

BOGSTAVER Numeroskop Netspirit

Code Embed: No embed code was found for CODE00-name

Numerologiske værdi af et navn findes ved at summere bogstaver og tage tværsum indtil man når et enkelt ciffre. Klik på illustration af tallene og læs hvad tallet betyder. 

Life Path
SKÆBNETAL
Numeroskop Netspirit

Fødselsdato:      

  

Skæbnetallet som også kaldes Livslektien er et meget vigtigt tal.  Det udregnes som tværsum af din fødselsdato. Når du har fundet dit tal kan du læse om dets betydning ved at klikke på illustration af tallene.

Birthday number
FØDSELSDAGSTAL
Numeroskop Netspirit

Indtast fødselsdag:

  

Dit Fødselsdagstal er meget bestemmende for hvilke energier du udsender og tiltrækker. Det udregnes som tværsum af din fødselsdag. Når du har fundet dit tal kan du læse dets betydning ved at klikke på illustration af tallene.

SKAL DU SKIFTE NAVN? Numeroskop Netspirit

Code Embed: No embed code was found for CODE00-name-full

Et navn med de rigtige energier vil tiltrække fremgang, lykke, formue. Efter du har udregnet værdierne, så klik på illustration af tallene og læs hvilke energier, der er forbundet hermed og overvej om disse energier er optimale i forhold til hvad navnet skal benyttes til.

VOKALTAL Numeroskop Netspirit

Code Embed: No embed code was found for CODE00-name-vocal

Vokaltal er sum af tal tilknyttet vokaler i navn. Når du har fundet dit tal kan du læse dets betydning ved at klikke på illustration af tallene.

KONSONANTTAL Numeroskop Netspirit

Code Embed: No embed code was found for CODE00-name-consonant

Konsonanttal er sum af tal tilknyttet konsonanter i navnet. Når du har fundet dit tal kan du læse om dets betydning ved at klikke på illustration af tallene.

NUMEROSKOP Numeroskop Netspirit

       Fornavne
Mellemnavne
    Efternavne
  Fødselsdag  Aura 1   Aura 2   Aura 3   Aura 4

Hjertecenter   Solar Plexus

Pyramide 1  Pyramide 2

Fornavn   Mellemnavn   Efternavn

Sum Livslinje

Værdi fornavne, mellemnavne og efternavne skrives midt i numeroskopet på Livslinjen. Fornavn skrives til venstre, mellemnavn på undersiden og til højre skrives efternavn. Sum af livslinjen skrives nederst i numeroskopet. Klik på illustration af numeroskopet og se dise placeringer.

HELDIGE DATOER
Lykkebringende datoer
Numeroskop Netspirit

Fødselsdato:      Dine heldige dage er dage som falder på en dato hvis tværsum er dit Skæbnetal. Du bør altid søge at bringe dine ideer og vigtige planer til udførelse på disse dage.

HUSNUMMER
Hvad er bedst for dig?
Numeroskop Netspirit

Code Embed: No embed code was found for CODE00-numbers-house

Læs mere om det perfekte husnummer.

PERSONTYPE
Hvilken type er du?
Numeroskop Netspirit

Fødselsdato:      Det er rigtig godt at kende den persontype som du er ifølge numerologien, da dette gør det nemmere for dig at navigere socialt og interaktere konstruktivt med kollegaer, venner, familie. Læs uddybende om din persontype ved at klikke på illustration af tallene.